Opoja.net

Kryetari Shabani në një panel diskutimi me Shefqet Krasniqin, flasin për profetin Muhamed

Kryetari i Komunës së Dragashit, Shaban Shabani, mbrëmjen e sontme ka marrë pjesë në një panel ku është diskutuar për profetin Muhamed. Pjesë të atij paneli të organizuar në Hotel Grand kanë qenë edhe imami Shefqet Krasniqi dhe deputeti i PDK-së, Mërgim Lushtaku.

Se për çka është diskutuar aty më hollësisht mund ta përcillni përmes faqes së organizatorëve, të cilën mund ta gjeni duke klikuar KËTU.

710

A mendoni se keni nevojë për të terhequr para nga trusti juaj ?

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net