Kujtimi për kujdestarin tim të ndritur Ridvan Kolloni

Opoja.net Opoja.net Opinione

Autor: Kushtrim Guraj

Kujtime për kujdestarit tim ka të shumta mirpo dhëmbja është më e madhe se kurrë,  unë ishta nxënës I tij për pesë vite. Unë dhe shokët e mi e gjithashtu edhe klasa kaluam vite më të bukura të jetë jetës tone.

Ende I kam fletorët me nënshkrimin e tij të cilat jan të nënshkruara për ti mbajtur paster për to mos I shkyer. Kurr nuk mund të harroj nënshkrimin e tij me mbishkrimin e UÇK-së, qdo ditë ai ka qenë I njejti, që në mengjesë bente rreshta me të mira të nxënëseve për të hyr në klasë. Fillonim oret mesimore, ndersa ai kurr nuk e ka leshuar ditarin e tij në tavolin pa pastru, e gjithë ora kalonte me një diciplin shumë të mirë.

Lënda e Matematikës gjithman ishte nderë lëndet më të mira, dhe e cila I plotesonte vlersimet e nxënëseve si duhet. Profesori Van I cili kishte një fletore ku mbante shenimet e nxënëseve aty ishte edhe vlersimi I nxënëseve I cili gati qdo ditë u bente. Benim testime, e gjithqka vetëm që të vlersonte nxënësit si duhet, që askuj mos të ja marrë hakun. Kujdestari janë ishte gjithman me I miri.

Ishte një ndër organizator I cili I përgadite të gjitha, festa shkollore, kuize diturie, gara matematikore e shumë të tjera. Të gjithë nxënesit kishin respekt të madhe, kishin njëfrik se mos harronin për ta përshendetur sin ë shkollë ashtu edhe në rrugë apo diku tjetër. Ai gjithamn na përgadite që në ardhmen ne te jemi te përgaditur, si në shkollë të mesme ashtu edhe në fakultet.

Unë pas shkollës fillore kam vazhduar te mesmen në mjekesi në Prizren, ku në Matematikë isha nderë më të përgaditurit dhe nuk kam pasur problem. Isha nxënesë më I dalluar nga përgaditja e Profesorit tim të dashurë! Si mos të  na dhimbset …

Edhe pas shkollës fillore ai ishte I interesuar për ne, dhe gjithman ku na takonte na pyte si po shkon Matematika, e gjithashtu na ndimonte ku ne kishim problem.

Me duket se në shpirtin tim kam nënshkrimin e Kujdestarit tim.

(Opoja.net)

/OPOJAnet/

Opojanet ka hapur kanalin në Whats App dhe ju mund të na bashkoheni për të ndjekur lajmet tona BASHKOHU KËTU.

- Reklama-
- Reklama-