Opoja.net

Kur del njeriu nga feja?

Kur del njeriu nga feja?

“Robi nuk del nga besimi veçse kur i mohon gjërat që e kanë bërë besimtar.”

Komenti:

Kufri dhe besimi janë në kundërshtim me njëri-tjetrin. Nëse njeriu bën një mëkat duke besuar se ai është vërtetë mëkat, me atë mëkat nuk del nga feja, si nëse nuk e agjëron Ramazanin; por nëse nuk agjëron dhe thotë se agjërimi nuk është gjë, ose se akooli dhe bixhozi nuk janë të ndaluara, atëherë del nga feja, sepse ka mohuar një nga shtyllat e saj.

(Libri: Nyja e besimit sipas Imam Tahaviut, Logos-A, 2015, fq. 120)

Naim Tërnava tregon se a e prish agjërimin vaksina anti-Covid

Opoja.net

PARA MUAJIT RAMAZAN

Merlinda Guraj

DIJETARI I UMETIT DHE TAKSISTI

Merlinda Guraj
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net