Opoja.net

Lagështia është ajo që po e shëmbë rrugën e Pllajnikut

Lagështia e tepërt e tokës ka ardhur deri tek shkatërrimi i rrugës së re të fshatit Pllajnik. Edhe pse në këtë rrugë u bë një investim i madhë, ajo nuk ka arritur për ti përballuar lagështisë.

Rrugë kjo e cila arriti vlerën e ndërtimit në 430 mijë euro. Nuk ka arritur për ti përballuar lageshtisë së madhe, është një pjesë dukshem e madhe e shkatërruar, banorët ndjejen shumë të shqetesuar.

13
SONDAZH / Zgjedhjet Lokale
A mendoni se ka keqpërdorime gjatë zgjedhjeve në Dragash ?

“Pasi që shteti nuk na vjen në ndihmë për rinovimin e dëmeve të shkaktuara nga vetë natyra, ne banorët detyrohemi që me forcat e tona materiale dhe fizike, të bëjmë inprovizime të ndryshme që ta bëjmë rrugën të kalueshme, ka thënë banorët për Opoja.net-it.

Ne si banorë kërkojmë shërbim nga shteti. Parat tona të investohen në nevojat tona, jo në darka luksoze kanë përfunduar ata./Opoja.net/

19 të vdekur nga COVID-19 në Kosovë, prej tyre 1 nga Dragashi

Opoja.net

Ushtria e Kosovës furnizon me maska mbrojtëse shkollat në komunën e Dragashit

Opoja.net

Shi dhe vranësira, ndryshon moti në dy ditët e ardhshme

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net
Fokusi
Shiko
Zgjedhjet
Kontribo
Raporto