Opoja.net

Marsh në Dragash kundër Dhunës në Familje

Marsh në Dragash kundër Dhunës në Familje

Dita ndërkombetare kundër dhunës në familje e cila ishte shënuar dje më 25.11.2015, në Dragash për nderë të kesaj dite u organizua një marshim paqesorë, nga Mekanizmi Komunal kundër dhunës në familje dhe Inciativa e grave të Dragashit.

Marshi kishte filluar nga “Sheshi i Deshmorëve” para Komunës së Dragashit, duke vazhduar rrugës kryesore nëpër qytetzë deri në stacionin e autobusave në Dragash.

 


© Opoja.net. Të gjithë të drejtat e mbrojtura.

Aktivitetet për nder të Epopesë së UÇK-së

Opoja.net

DKA në Dragash ndanë mirënjohje për mësimdhënësit e pensionuar

Opoja.net

U zhvillua edicioni i dytë i garës ndërkombëtare të skijimit “Dardania Cup”

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net