Me plis të bardh në vendin e shenjtë

Opoja.net Opoja.net Opoja

Haxhi Ridvan Hakiu nga fshati Bresanë këtë vit është simbol i kombit Shqiptar në vendin e shenjtë në Qaben e Bekuar.

Ata të cilet e njohin personalisht e din që Haxhi Ridvani edhe në kohët më të vështira të kombit nuk e ka hequr kurrë Plisin nga Koka,
La Ridë ashtu siç e thirr thuajse e gjithë Opoja është njeri më i Respektuar në këtë trev dhe jo vetëm….

Shkrimi është marrë nga Faqja TV Opoja në Facebook.

//

Opojanet synon të ndihmojë në lartësimin dhe vetëdijesimin e dijes dhe kulturës për trevën tonë. Kontributi juaj do të na ndihmojë në vazhdimin e këtij misioni. Ju faleminderit! Kontriboni KËTU.
- Reklama-
- Reklama-