Opoja.net

“MEKA Halal Food” prezenton çmimin “Trofeu i artë”

Lajme Opoja

Prishtinë, 2 prill 2015. Në ceremoninë e prezantimit të Çmimit ndërkombëtar (Trofeut të artë) për cilësi të produkteve “MEKA Halal Food”.

Ceremonia u mbajt në ambientet e Aleancës Kosovare të Bizneseve në Prishtinë në prani të një numri të konsideruar të personaliteteve nga fusha e biznesit, politikës dhe medieve.
Trofeu i artë është një nga çmimet më prestigjioze në botë i cili ndahet për cilësi ndërkombëtare të produkteve dhe menaxhimit. Ky trofe i është ndarë kompanisë “MEKA Halal Food” më 22 mars 2015 në Gjenevë të Zvicrës dhe pa dyshim se përbën një nga evenimentet më të rëndësishme për prodhuesin e Kosovës e në veçanti për familjen Piraj nga fshati Pllavë i komunës së Sharrit dhe njëherësh është kurorëzim i punës dhe përkushtimit 23-vjeçar të vëllezërve Piraj.
Drejtori i kompanisë “MEKA Halal Food”, z. Burim Piraj, me rastin e prezantimit të Trofeut në Prishtinë, ka theksuar se këtë çmim ua dedikojmë konsumatorëve tanë e në veçanti prodhuesve kosovarë që për 15 vite në vendin e vetë janë të shtypur nga politikat e pafavorshme fiskale!

Më duhet ta pranoj se u ndjeva krenar që fituesit e këtij Trofeu të rëndësishëm janë opojanë (bashkëvendës të mi) dhe shfrytëzoj rastin që t’i uroj nga zemra për këtë çmim prestigjioz!

Shkruan: Demir Reshiti

image

(Opoja.net)

Shqiptaro-amerikanët: Ardhja e Joe Biden, rast historik që Kosova t’i realizojë qëllimet kryesore

Merlinda Guraj

Deklarohen të pa fajshëm të pandehurit të cilët akuzohen për vjedhje të kabllos elektrike

Merlinda Guraj

Siguria në shkollat e komunës së Dragashit

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net