Opoja.net

MEKA shpërndan pako simbolike për nxënësit e Gjakovës

Opoja
MEKA shpërndan pako simbolike për nxënësit e Gjakovës

Kompania kosovare “Meka Halal Food”, ka shpërndarë pako simbolike për nxënësit e shkollës fillore  SHFMU “Yll Morina” në Gjakovë.

Përmes këtij gjesti, ata iu uruan suksese në mësime si dhe falënderuan drejtorin e kësaj shkolle që ua mundësoi këtë takim me nxënësit.

UNICEF dhe Ambasada e Britanisë së Madhe në Kosovë ndihmojnë shkollat e komunës së Dragashit me mjete higjienike

Opoja.net

1,643 persona të pagjetur në Kosovë, 2 janë nga Dragashi

Opoja.net

“Jeta në Kosovë” ndan mirënjohje për kryetarin Shabani

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net