Opoja.net

Ministri Abrashi dhe kryetari Shabani inspektuan punimet në rrugën Dragash-Restelicë

Ministri Abrashi dhe kryetari Shabani inspektuan punimet në rrugën Dragash-Restelicë

Ministri i Infrastrukturës Arban Abrashi bashkë me kryetarin e komunës, Shaban Shabani, zv/ministrin e Infrastrukturës, Hamza Balje dhe deputetin e zonës, Adem Hoxha vizituan punimet që po kryhen në rrugën Dragash-Restelicë, deri në kufi me Maqedoninë e Veriut.

Rruga që lidh fshatrat e kësaj ane, do të asfaltohet deri në kufi me Maqedoninë e Veriut, duke ndikuar në zhvillimin e turizmit, bujqësisë dhe ekonomisë.

Edhe 1.2 kilometra që ka mbetur, do të futen në buxhetin e vitit të ardhshëm për ta finalizuar infrastrukturën e kësaj pjese shumë të bukur të Kosovës.

Në Kukajan automjeti godet biçiklistin dhe ikën!

Opoja.net

Komuna e Dragashit deklarohet për vdekjen e 4-vjeçares

Opoja.net

Mbytet 4-vjeçari në Dragash, ra në lumë derisa po luante me shokët

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net