Opoja.net

Miratohen listat e përfituesve të prekur me Covid-19 në Komunën e Dragashit

Miratohen listat e përfituesve të prekur me Covid-19 në Komunën e Dragashit

Komuna e Dragashit do t’ju dal në ndihmë personave që kanë qenë të prekur me virusin Covid-19 më shumën 505 euro dhe familjarëve që kanë humbur përsonat si pasoj e këtij virusi të cilat familje do të fitojnë shumën prej 950 euro.

1.Lista e familjarëve të personava të vdekur nga COVID-19 që u miratohet kërkesa.
2. Lista e personave të infektuar me COVID-19 që u miratohet kërkesa.

Në Kukajan automjeti godet biçiklistin dhe ikën!

Opoja.net

Komuna e Dragashit deklarohet për vdekjen e 4-vjeçares

Opoja.net

Mbytet 4-vjeçari në Dragash, ra në lumë derisa po luante me shokët

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net