Opoja.net

Naser Tafili nga Opoja triumfues në shumë gara të shahut

Këtë vit Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit në Republikën e Kosovës organizoi garën e shahut, në të cilën morën pjesë 30 kandidatë nga të gjitha qytetet e Kosovës.

Naser Tafili, si një nga entuziastët e mëdhenj të Shahut, mori pjesë në këtë garë të organizuar nga DKRS e Kosovës si kandidati i vetëm nga Komuna e Dragashit.

Naser Tafili është një konkurent i njohur për rajonin e Opojës pasi ka marrë pjesë në shumë ngjarje të tilla ku ka fituar shumë herë.

Në një prononcim të shkurtër dhënë për redaksinë e Televizionit Opoja, Naseri thotë se ndjehët shumë krenar që përfaqëson komunen e Dragashit në garat kombëtare të shahut.

Ai dëshiron të dërgojë një kërkesë në institucionet tona komunale që ata të jenë më të përfshirë në aktivizimin e të rinjve në gara të tilla thotë Naser Tafili përcjell televizioni Opoja.

Dragash, ia theu xhamat e veturës dhe e pastaj e sulmoi fizikisht

Opoja.net

Tre meshkuj dhe një femër rrahën mes veti në Dragash

Opoja.net

Rrahje në Dragash, bëhet për spital një person

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net