Opoja.net

Ndërprerje të rrymës në disa fshatra në Dragash

Disa fshatra të Dragashit, më 26 dhe 27 gusht, do të mbesin pa energji elektrike. Sipas një njoftimi të KEDS-it, ndërprerjet e planifikuara bëhen për mirëmbajtjen e rrjetit.

Prej orës 09:00-12:00 dhe nga ora 15:00-18:00, pa furnizim me energji elektrike do të mbesin këto fshatra të Dragashit: Restelica, Libevishta, Kukjan, Mlike, Vranishte, Orqushë, Glloboqicë, Krushevë, Zlipotok dhe Vala 900. Shkyçja do të bëhet për shkak të punimeve në ndërtimin e LP 35 kV Dragash-Brod për HC e “Brod 2”, trasmeton Opoja.net.

89
SONDAZH / Zgjedhjet Lokale
A mendoni se ka keqpërdorime gjatë zgjedhjeve në Dragash ?

Të mërkurën, prej orës 11:00 deri në orën 15:30, gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin këto fshatra të Suharekës: Tërrnje, Leshan, Neperbisht, Ts Ferma e pulave, Trnje (Besim M.). Shkyçja bëhet për shkak të ndërrimit të shtyllave të tensionit të mesëm dhe të bartjes së rrjetit në shtyllat e reja.

Ndërkaq, të enjten, prej orës 10:30 deri në orën 15:30, pa furnizim me energji elektrike do të mbesin këto fshatra të Prizrenit: Romajë, Lubizhdë e Hasit, Dedaj, Kushnin, Bregdrin, Lukije, Trave, Kabash I Hasit, IPKO-Telekom LLC-Ljubizhdë e Hasit. Shkyçja bëhet për shkak të ndërrimit tëi shtyllave të tensionit të mesëm.

Komuna e Dragashit ndan 100 bursa studimi

Opoja.net

Aksident trafiku në Dragash, 6 të lënduar

Opoja.net

Nga sot, Kosova dhe Shqipëria me pikë të re kufitare

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net
Fokusi
Shiko
Zgjedhjet
Kontribo
Raporto