Opoja.net

Ndërroi jetë H. Abdurrahim Milaimi nga Bresana

Pas një sëmundjeje, ka ndërruar jetë h. Abdurrahim (Milaim) Milaimi nga Bresana, në moshën 78 vjeçare. Varrimi i tij bëhet në Bresanë, sot më: 04.07.2015. Namazi i xhenazes, do t’i falet në xhaminë e vjetër të Bresanës, pas namazit të drekës.

“U jam mirënjohës familjes Milaimi, që pata qenë imam i tyre gjatë Ramazanit para 20 vitesh – në shtëpinë e këtij rahmetliu, dhe që më nderonin e më nderojnë. Tanë haxhi, Allahu e mëshiroftë dhe e shpërbleftë me xhenetin Firdeus” shkruan Kasam Muhameti (Imam në xhamin “Muderris Rexhep Ismajli” në Bresanë)


-(Në të djathtë , rahmetliu: h. Abdurrahim Milaimi, ndërsa në të majtën, rahmetliu: h. Bejtullah Rexhepi. Në mes, Hoxha Kasam Muhameti) Fotoja është realizuar në shtëpinë e rahmetliut h. Nysret Shyqriu nga Bresana, më: 02.07.2010). (Opoja.net)

Shtyhet për në fund të marsit gjykimi ndaj të akuzuarit për sulm në një kafiteri në Bellobrad të Dragashit

Opoja.net

Të enjten mot më i ngrohtë, kryesisht i kthjellët dhe me diell

Opoja.net

Më të votuarit e LDK-së në Dragash, Hoti i treti

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net