Opoja.net

Ndërtimi i rezervarit të ujit në fshatin Zaplluxhe do të kushtojë 23 mijë euro

Komuna e Dragash ka nënshkruan kontrat me “Ridvan Elezi B.I” Alfa-ing në Prizren për  ndërtimin e rezervarit të ujit dhe infrastrukturës përcjellëse në fshatin Zaplluxhe, shkruan Opoja.net.

Në bazë të dokumenteve të siguruar nga “Opoja.net” shihet se vlera e kontratës mes Komunës së Dragashit  dhe kompaninë në fjalë është 22 mijë e 700 euro.

563

A mendoni se keni nevojë për të terhequr para nga trusti juaj ?

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net