Ndihma Juridike Falas: Bashkëpunimi në Komunën e Dragashit

Opoja.net Opoja.net Opoja

Java e Ndihmës Juridike Falas është një iniciativë e rëndësishme që ofron ndihmë dhe mbështetje juridike falas për qytetarët. Në këtë rast, keni pasur një takim me zyrtarin ligjor Mihat Sylejmani nga Agjencia për Ndihmë Juridike Falas për të diskutuar rreth shërbimeve të ofruara dhe përfituesve të ndihmës juridike falas në Komunën e Dragashit.

Në takim, është arritur një marrëveshje për vazhdimin e bashkëpunimit midis Komunës së Dragashit dhe Agjencisë për Ndihmë Juridike Falas. Kjo do të thotë se Komuna e Dragashit do të mbështesë dhe promovojë shërbimet e ndihmës juridike falas për qytetarët, me qëllim të mësimit dhe mbrojtjes së të drejtave të tyre.

Shërbimet e ndihmës juridike falas janë ofruar çdo të enjte dhe të premte në Qendrën për Punë Sociale në Dragash. Kjo është një mundësi e mirë për qytetarët të marrin këshillë dhe ndihmë nga juristët për çështje juridike që i kanë ndodhur. Juristët do të ofrojnë informacion dhe këshillë juridike për çështje të ndryshme si divorcet, varësitë, çështjet e pronësisë, të drejtat e fëmijëve, dhe çështjet e trashëgimisë, për të përmendur vetëm disa prej tyre.

Ky bashkëpunim midis Komunës së Dragashit dhe Agjencisë për Ndihmë Juridike Falas ka për qëllim të sigurojë që qytetarët të kenë qasje në ndihmë juridike dhe të njohin të drejtat e tyre në mënyrë të qartë. Është shumë e rëndësishme që qytetarët të kenë dijeni për ligjet dhe të drejtat e tyre për të mundur të mbronin interesat e tyre në mënyrë adekuate.

Informacioni i ofruar në takimin tuaj do të jetë një mjet i rëndësishëm për të promovuar ndihmën juridike falas në Komunën e Dragashit dhe për të nxitur qytetarët të marrin pjesë aktive në mbrojtjen e të drejtave të tyre.

/OPOJAnet/

Opojanet ka hapur kanalin në Whats App dhe ju mund të na bashkoheni për të ndjekur lajmet tona BASHKOHU KËTU.

- Reklama-
- Reklama-