Opoja.net

Në Dragash, Agjencia Turke për Bashkëpunim dhe Koordinim (TIKA) ndihmon familjet në nevojë!

Në Dragash, Agjencia Turke për Bashkëpunim dhe Koordinim (TIKA) ndihmon familjet në nevojë!

Agjencia Turke për Bashkëpunim dhe Koordinim (TIKA) ndihmon familjet në nevojë me pako ushqimore dhe higjienike.

Kryetari i Komunës z. Shaban Shabani priti në takim Koordinatorin e TIKA-s, në Kosovë, z. Cihan Dinçer, me rastin e dhurimit të 40 pakove ushqimore dhe 40 pakove higjienike për familjet në nevojë të komunës sonë.

Këtë ndihmë e cilësoi të rëndësishme Kryetari Shabani pasi që këto pako kanë arritur në momentin e duhur për qytetarët në nevojë.

Biografia e Heroit të Kosovës Ilmi Bahtjari-Oçalani

Opoja.net

Kryetari Shabani uron besimtarët myslimanë festën e Fitër Bajramit

Opoja.net

Të gjithë besimtarëve muslimanë urime Fitër Bajrami nga Portali Opoja.net

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net