Në mëshirën e kujt ka mbetur kjo rrugë?

Opoja
Në mëshirën e kujt ka mbetur kjo rrugë?

Dimri po afrohet derisa kjo rrugë ende ka mbetur e papërfunduar.

Rruga gjendet në fshatin Kosavë dhe lidh dy rrugët e lagjeve Besen dhe Kalander me rrugën kryesore të fshatit.

Në të është hapur gypi i kanalizmit falë ndërhyrjes së organeve komunale, i cili ishte zënë para disa muajsh. Gypi u hap, kurse rruga mbeti në një gjendje të mjerueshme.

Banorët e këtyre dy lagjeve mbesin të shqetësuar me fatin e saj, pasi që gjatë dimrit mund të jetë vështirë e kalueshme.

Prandaj, ata pyesin veten: Në mëshirën e kujt ka mbetur kjo rrugë? Të vetë banorëve të fshatit apo të organeve komunale?!  /Opoja.net

DKA në Dragash pas intervistës me gojë shpall rezultatet për mësues klasor me kohë të caktuar në SH.F.M.U “Sezai Surroi”-Zym

Fisnik Guri

Veseli në Bresanë të Dragashit, zbulon pllakën me emrat e luftëtarëve të UÇK-së

Opoja.net

Takim i radhës i ish-ushtarëve të UÇK-së nga Bresana

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net