Në Rapçë të Dragashit ujku shqyen zagarin, i lë vetëm kokën (Foto)

Kushtrim Guraj Kushtrim Guraj Lajme Opoja

Në fshatin Rapçë të Dragashit, në afërsi të kufirit Kosovë –Shqipëri  ujku ka shqyer zagarin e gjahtarit dhe ja ka lënë vetëm kokën.

Gjahtari i nacionalitetit goran nga Rapça e Dragashit, Nedžip Šemsidini,  në facebook ka postuar videon e titulluar “Ujqit tërbohen” (boshnjakisht “Vuci haraju”) ku shihet se si ujku e ka shqyer dhe ka ngrënë tërë trupin e zagarit të gjahut dhe i ka lënë vetëm kokën. Vërtet e tmerrshme!

Në fshatin Rapçë të Dragashit jetojnë banorët e nacionalitetit goran. Fshati gjendet  rreth 30 km larg nga Prizreni. Nga perëndimi kufizohet me Malin e Koritnikut që kufizon me Kukësin (Shqipërinë). Nga ana veriore e lindore kufizohet me trevën e Opojës të banuar me shqiptar.

 

 

 

//

Opojanet synon të ndihmojë në lartësimin dhe vetëdijesimin e dijes dhe kulturës për trevën tonë. Kontributi juaj do të na ndihmojë në vazhdimin e këtij misioni. Ju faleminderit! Kontriboni KËTU.
- Reklama-
- Reklama-