Opoja.net

Nënshkruhet kontrata mbi 117 mijë euro për furnizim me teste për Covid-19

Opoja
Nënshkruhet kontrata mbi 117 mijë euro për furnizim me teste për Covid-19

Autoriteti kontraktues ”Kuvendi i Komunës Dragash” ka nënshkruar sot kontratën për furnizim me reagensa për Covid-19. Operatori fitues i tenderit që do ta furnizojë QKMF-në e Dragashit me teste është ”Biotek Kosovo” L.L.C. – Prishtinë.

Sipas kontratës për furnizim me teste, çmimi total i furnizimit do të jetë 117,430.00 euro.

Komuna e Dragashit, me anë të kësaj kontrate të nënshkruar, pritet të furnizohet me VIDAS SARSCOV-2 IgM dhe VIDAS SARS-COV-2 IgG, me nga 85 pako nga të dy llojet e testeve. Secila pako përmban nga 60 teste dhe çmimi një pakoje kushton 680 euro./Opoja.net/

Kompania “Meka Halal Food” ekzekuton rrogën e 14-të për punëtorët

Opoja.net

Shkeljet në tenderin e Komunës së Dragashit për ambulancë

Opoja.net

Ish Kampioni botës , Enver Idrizi nga Amerika ia bëson shëndetin Dr.Hatim Baxhakut kirurgut Opojarë

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net