Nënshkruhet kontrata për organizimin e Panairit me Produkte Vendore Lokale në Komunën e Dragashit

Opoja.net Opoja.net Opoja

Në një takim të rëndësishëm, përfaqësuesit e Shoqatës së Afaristëve “SHARRI” janë pritur nga Kryetari i Komunës së Dragashit, Drejtori për Ekonomi, Financa dhe Zhvillim dhe Shefi i Kabinetit. Takimi ka përfunduar me nënshkrimin e kontratës për organizimin e Panairit me Produkte Vendore Lokale në komunën e Dragashit.

Panairi, i cili organizohet për herë të dytë sivjet, është një ngjarje e rendësishme për komunën dhe për të gjitha veprimtaritë biznesore të vendit. Kjo ngjarje shërben si një platformë e rëndësishme për tregtinë dhe promovimin e produkteve autoktone të komunës së Dragashit.

Gjatë takimit, Kryetari ka shprehur falënderime përfaqësuesve të Shoqatës së Afaristëve “SHARRI” për bashkëpunimin e tyre dhe ka premtuar se komuna do të jetë gjithmonë në dispozicion për t’u ofruar përkrahje dhe mbështetje bizneseve të tyre. Bizneset lokale janë thelbësore për zhvillimin ekonomik të komunës së Dragashit dhe ky panair është një hap i rëndësishëm drejt promovimit dhe rritjes së tyre.

Panairi me Produkte Vendore Lokale është një rast i jashtëzakonshëm për komunën e Dragashit dhe një mundësi e shkëlqyeshme për të promovuar prodhimin lokal. Nëpërmjet këtij panairi, bizneset vendore kanë mundësinë për të prezantuar produkte të tyre unike dhe të tërheqin vëmendjen e konsumatorëve.

Me inisiativën e organizimit të këtij panairi, komuna e Dragashit demonstron përkushtim ndaj zhvillimit ekonomik dhe promovimit të bizneseve lokale. Është e qartë se ky panair do të kontribuojë në rritjen e njohurisë së produkteve vendore dhe në nxitjen e tregtisë së brendshme.

Bashkëpunimi mes komunës së Dragashit dhe Shoqatës së Afaristëve “SHARRI” reflekton vullnetin e përbashkët për të krijuar një mjedis të përshtatshëm për zhvillimin e biznesit lokal. Në të ardhmen, pritet që kjo bashkëpunim të vijojë dhe të shërbejë si një shembull për komunat e tjera për të mbështetur prodhimin vendas dhe zhvillimin ekonomik.

Panairi me Produkte Vendore Lokale është një ndër ngjarjet më të rëndësishme ekonomike në komunën e Dragashit dhe një platformë e vlefshme për të promovuar dhe ekspozuar produktet autoktone të kësaj zone.

//

Opojanet synon të ndihmojë në lartësimin dhe vetëdijesimin e dijes dhe kulturës për trevën tonë. Kontributi juaj do të na ndihmojë në vazhdimin e këtij misioni. Ju faleminderit! Kontriboni KËTU.
- Reklama-
- Reklama-