Nënshkruhet Marrëveshja për Bashkëfinancim të Projektit “Asfaltimi i Rrugës për te Stadiumi i Qytetit me Infrastrukturë përcjellëse”

Opoja.net Opoja.net Opoja

Në datën 20 prill 2023, në ambientet e Ministrisë së Zhvillimit Rajonal, u nënshkrua Marrëveshja Mirëkuptimi për Bashkëfinancim të Projektit “Asfaltimi i Rrugës për te Stadiumi i Qytetit me Infrastrukturë përcjellëse” nga Ministri i Zhvillimit Rajonal, z. Fikrim Damka dhe Kryetari i Komunës së Dragashit, z. Bexhet Xheladini, shkruan Opoja.net.

Projekti ka si qëllim të përmirësojë infrastrukturën rrugore në zonën e qytetit të Dragashit, duke asfaltuar rrugën që çon drejt stadiumit të qytetit. Kjo do të përmirësojë qasjen dhe lëvizshmërinë e qytetarëve në zonën e caktuar, si dhe do të rrisë sigurinë rrugore për të gjithë përdoruesit e rrugës.

Vlera e participimit nga ana e Ministrisë së Zhvillimit Rajonal në këtë projekt është 60,000 euro, ndërsa pjesën tjetër të projektit do ta mbulojë Komuna e Dragashit. Me këtë Marrëveshje Mirëkuptimi, të dyja palët konfirmojnë përkushtimin e tyre për të realizuar projektin me sukses dhe për të siguruar që qytetarët e Dragashit të kenë një infrastrukturë rrugore të mirëfilltë.

Në deklaratën e tij, Ministri Damka theksoi se ky projekt është një investim i rëndësishëm për zhvillimin rajonal dhe për përmirësimin e infrastrukturës rrugore në zonën e Dragashit. Ai gjithashtu u shpreh se do të vazhdojë të përkrahë projekte të tilla që kanë për qëllim të përmirësojnë jetën e qytetarëve në rajon.

Në anën tjetër, Kryetari Xheladini shprehu falenderimet e tij për Ministrin Damka dhe për mbështetjen e tij në këtë projekt. Ai gjithashtu vuri në dukje se kjo është një investim i rëndësishëm për komunën e tij dhe se do të ndihmojë në rritjen e qasjes dhe lëvizshmërisë së qytetarëve në zonën e stadiumit të qytetit.

Projekti pritet të jetë i suksesshëm dhe të kontribuojë në përmirësimin e jetës së qytetarëve të Dragashit, duke siguruar një infrastrukturë rrugore të mirëfilltë dhe të sigurt. /Opoja.net/

/OPOJAnet/

Opojanet ka hapur kanalin në Whats App dhe ju mund të na bashkoheni për të ndjekur lajmet tona BASHKOHU KËTU.

- Reklama-
- Reklama-