Opoja.net

Nëse shpirtin e ke të thyer qajë në sexhde

Islame
Nëse shpirtin e ke të thyer qajë në sexhde

Shumë njerëz të dëshpëruar kanë kërkuar ndihmën time. Sepse jam njëra nga ta…

Mendoj se për mua shërimi është bërë mënyrë e jetesës. Gjithashtu mendoj se asnjëherë nuk jam bërë eksperte e dhimbjes.

Një gjë që e kam mësuar është kjo: Mos i kontrollo lotët tua. Ato janë aty me një arsye. Ata janë krijuar dhe janë dërguar për tët shëruar. Qajë, sepse kështu shërohesh. Sidomos qajë Allahut. Qajë duke qenë në sexhde.

Nuk mund tët jap këshillë më të mirë për shpirtin e thyer. As vetes nuk mund t’i jap këshillë më të mirë se qarja në sexhde.

 

Loading...

Mos i humb

Trashëgimia e Pejgamberit s.a.v.s

Kushtrim Guraj

Çka është dynjaja në krahasim Ahiretin?

Kushtrim Guraj

Lypësi dhe sëndëku i vjetër

Kushtrim Guraj

Shpenzoni për prindërit tuaj, dhe furnizimet do tu vijnë prej nga nuk i keni pritur

Kushtrim Guraj

Kuriozitete lidhur me Kur’anin

Kushtrim Guraj

Hutbeja e Bajramit të Kurbanit – 2020

Kushtrim Guraj
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net