Opoja.net

Nesër përfundon procesi mësimor, nxënësit në pushim deri më 18 janar

Nesër përfundon procesi mësimor, nxënësit në pushim deri më 18 janar

Ministria e Arsimit dhe Shkencës ka vendosur që këtë vit (2020) procesi mësimor (gjysmëvjetori i parë) të përfundojë më herët shkaku i pandemisë COVID-19.

Sipas informacioneve që ka Opoja.net sa i përketë orëve të humbura gjatë periudhës shtator-dhjetor mësohet se deri më tani janë dy skenarë për zëvendësimin e tyre.

Sipas skenarit të parë mendohet që të mos ketë pushim pranveror dhe sipas skenarit të dytë mendohet që të zgjatet për ndonjë ditë fundi i vitit shkollor.

Ndryshe, procesi mësimor përfundon nesër (18 dhjetor) dhe zgjatë një muaj, (18 janar 2021).

Në Kukajan automjeti godet biçiklistin dhe ikën!

Opoja.net

Komuna e Dragashit deklarohet për vdekjen e 4-vjeçares

Opoja.net

Mbytet 4-vjeçari në Dragash, ra në lumë derisa po luante me shokët

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net