Opoja.net

Një Xhami si kjo

Që s’po është lehtë për Tiranën dhe Prishtinën të bëjnë ende të këtillë.
Elhamdulilah, ne e kemi rrëzë bjeshkëve të Sharrit, dhe e ka zbukuruar këtë zonë. Inshaallah të gjithë bëhen me xhami aty ku kanë nevojë.-
Po bëhen 8 vite që është hapur xhamia e re e Bresanës… Atëherë, veç të tjerash, menduam që edhe t’i nderojmë disa më të moshuar nga xhemati, por ata në fakt ishin edhe aktivistë. Aktivitetin e tyre s’e ndalën asnjëherë, ndonëse i kanë bërë edhe disa vjetë më tepër. Ata janë shembullorë, kujdesen vazhdimisht për këtë xhami dhe pa përtesë e mirëmbajnë edhe oborrin e saj. Allahu ju dhashtë shëndet, e i shpërbleftë me të mirat e Tij.

Autori i këtij shkrimi dhe fotografive është, Kasam Muhameti, imami i kësaj Xhamije.

 

583

A mendoni se keni nevojë për të terhequr para nga trusti juaj ?

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net