Opoja.net

Numri i të prekurve nga COVID-19 në komunën e Dragashit është 0, ndërsa mund të konsiderohen të shëruar 2 deri më tani

Qytetarë të nderuar,

Në komunën e Dragashit nga 5 persona ( 3 familjar të infermierit dhe dy shofer) që janë testuar dje dhe sot kanë rezultuar negativ me COVID-19, dhe ky lajm i mirë bëhet i ditur nga njoftimi i fundit i IKSHPK-së.

109
Cilën kandidatë e shihni fituese në raundin e dytë të zgjedhjeve ?

Numri i të prekurve nga COVID – 19 në komunën e Dragashit është 0, ndërsa mund të konsiderohen të shëruar 2 deri më tani.

Megjithë lajmet pozitive ftojmë të gjithë banorët e komunës së Dragashit që kujdesin duhet ta kemi parësor!

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net
Fokusi
Shiko
Zgjedhjet
Abonohu
Raporto