Opoja.net

Nxënësit e shkollës “28 Nëntori” në Bresanë mbollën lule për nder te ditës së Tokës

Opoja
Nxënësit e shkollës “28 Nëntori” në Bresanë mbollën lule për nder te ditës së Tokës

Për nder të ditës së Tokës në të gjithë Kosovën janë ndërmarrë aksione të ndryshme ku në to ishin pjesë edhe krerët më të lartë shtetërorë.

Këtyre aktiviteteve për nder te ditës së Tokës ju bashkangjiten sot edhe nxënësit e shkollës së mesme të ulët 28 Nëntori të fshatit Bresanë.

Në këtë aksion nxënësit e kësaj shkolle me ndihmën e arsimtarëve të tyre mbollën disa lule të cilat pasqyrojnë një pamje tejet të bukurë të stinës pranverore.

Fotografitë e këtij aktiviteti i kanë postuar në faqën e facebookit:

UNICEF dhe Ambasada e Britanisë së Madhe në Kosovë ndihmojnë shkollat e komunës së Dragashit me mjete higjienike

Opoja.net

1,643 persona të pagjetur në Kosovë, 2 janë nga Dragashi

Opoja.net

“Jeta në Kosovë” ndan mirënjohje për kryetarin Shabani

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net