Opoja.net

OJQ Ambienti po vazhdon implementimin e projektit “Ditët ekologjike” financuar nga Komuna e Dragashit

OJQ Ambienti po vazhdon implementimin e projektit “Ditët ekologjike” financuar nga Komuna e Dragashit

OJQ Ambienti po vazhdon implementimin e projektit “Ditët ekologjike” financuar nga Komuna e Dragashit, shkruan Opoja.net.

Përgjatë aktiviteteve të mbështetura nga Komuna e Dragashit u mbollën fidanet me moton “Bliri shërues” në të gjitha shkollat e Komunës.

Poashtu, ka filluar vendosja e kontenjerëve për mbeturina në hapësirat publike të vendbanimeve në zonën ekologjike të Sharrit, me qëllim sensibilizimin dhe vetëdijësimin e popullatës për ruajtjen dhe mbrojtjen e vlerave të mjedisit jetësor.

Imazhi mund të përmbajë: bar, qiell, pemë, bimë, jashtë dhe natyrë

Imazhi mund të përmbajë: një ose më shumë njerëz dhe jashtë

Klubi i shahut “Sharri” do të merr pjesë në ligën e dytë të Federates së Shahut në Kosovë

Opoja.net

Biografia e Heroit të Kosovës Ilmi Bahtjari-Oçalani

Opoja.net

Kryetari Shabani uron besimtarët myslimanë festën e Fitër Bajramit

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net