OJQ/SHEA dhe Komuna e Dragashit organizojnë promovimin e Bio-Produkteve të Sharrit me rastin e Ditës Botërore të Ushqimit

Opoja
OJQ/SHEA dhe Komuna e Dragashit organizojnë promovimin e Bio-Produkteve të Sharrit me rastin e Ditës Botërore të Ushqimit

Me datë 16.10.2020 duke filluar nga ora 09:00 në qytezën e Dragashit, përkatësisht në Tregun e Gjelbër do të organizohet aktiviteti promovimi i Bio-Produkteve të Sharrit.

Ky aktivitet organizohet nga OJQ/SHEA dhe Komuna e Dragashit me pjesëmarrjen e fermerëve nga Treva e Sharrit të cilët do të ekspozojnë produktete e tyre.

Prandaj, ftohen të gjithë fermerët që t’i përgjigjen këtij promovimi dhe t’i ekspozojnë prodhimet e tyre vendore.

Jeni të mirëseardhur

Ojq/Shea-Komuna Dragash  Opoja.net

Kryetari i Dragashit i ndau fonde nga buxheti komunal ish-OJQ-së që e kishte themeluar vetë

Opoja.net

Pronat e fshatit Pllajnik të Dragashit të paregjistruara në kadastër

Opoja.net

Opozita pyet kryetarin e Dragashit: Pse nuk u funksionalizuar shkolla e ndërtuar para tri viteve?

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net