Opoja.net

Përfundon sondazhi në Portalin Opoja.net, ja fituesit

Opoja
Përfundon sondazhi në Portalin Opoja.net, ja fituesit

“Opoja.net” shpall më të mirët në Opojë për vitin 2015, sondazhi i hapur më 31.12.2015 deri më 03.01.2016 ju dha mundësi vizitorëve për të votuar më të mirët në Opojë gjatë vitit 2015.

Kjo është hera e parë që po mbahët një sondazh në Portalin Opoja.net dhe në Komunën e Dragashit. Jemi munduar të jemi sa më korrekt me votat e lexueseve, mirpo kemi parë se kemi pas edhe disa mangësi, shpresojmë se herave tjera do të mundohemi më shumë në realizimin sa më të drejt.

SUPER OFERTË NGA HOTEL ARXHENA

Ndërrimi i viteve nën bardhësinë e bjeshkëve të Sharrit

SHIKO OFERTAT

 


REZULTATËT PËR MË TË MIRËT NË OPOJË GJATË VITIT 2015

  • Poeti më i mirë në Opojë gjatë vitit 2015 nga Opoja.net shpallët: Demir Reshiti
  • Sportisti më i mirë në Opojë gjatë vitit 2015 nga Opoja.net shpallët: Ditëlind Reshiti
  • Artisti më i mirë në Opojë gjatë vitit 2015 nga Opoja.net shpallët: Ibrahim Skenderi
  • Politikani më i mirë në Opojë gjatë vitit 2015 nga Opoja.net shpallët: Emin Kolloni
  • Gazëtari më i mirë në Opojë gjatë vitit 2015 nga Opoja.net shpallët: Demir Reshiti
  • Biznesmeni më i mirë në Opojë gjatë vitit 2015 nga Opoja.net shpallët: Burim Piraj
  • Këngetari më i mirë në Opojë gjatë vitit 2015 nga Opoja.net shpallët: Masar Sinani

Gjithësej votues në këtë sondazh që votuan: 149844

Për ti shikuar rezultatët për të gjithë pjesmarrësit KLIKONI KËTU.

Opoja.net do të ndajë MIRËNJOHJE për fituesit e këtij sondazhi.


© Opoja.net. Të gjithë të drejtat e mbrojtura.

Tri klasë model për parafillorët në shkollat e komunës së Dragashit

Opoja.net

Nga e enjtja pritet mot më i butë, temperaturat do të shënojnë ngritje deri në 11°C

Opoja.net

Lista prej 278 fermerëve perfitues të subvencioneve nga komuna e Dragashit

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net