Organizata KOPF në bashkëpunim me MASHT dhe UNPFA organizuan Punëtori mbi edukimin shëndetësor dhe shëndetin riprodhues të organizuara në formë virtuale me mësimdhënës të lëndës së biologjisë

Opoja
Organizata KOPF në bashkëpunim me MASHT dhe UNPFA organizuan Punëtori mbi edukimin shëndetësor dhe shëndetin riprodhues të organizuara në formë virtuale me mësimdhënës të lëndës së biologjisë

Me sukses është mbajtur dhe ka përfunduar Punëtoria online mbi edukimin shëndetësor dhe shëndetin riprodhues të organizuara në formë virtuale.

Kjo punëtori u mbajt me mësimdhënës të lëndës së biologjisë nga regjioni i Prizrenit (Dragash, Suahrekë, Malishevë, Rahovec, Mamushë)

Qëllimi i kësaj punëtorie ishte trajnimi i mësimdhënësve që t’i ndihmonjë ata në arritjen e rezultateve të përcaktuara në programin lëndor dhe fëmijët në moshën, kohën e duhur të informohen mbi edukimin shëndetësor dhe shëndetin riprodhues.

Në këtë punëtori ishin të angazhuar në cilësinë e ekspertëve dhe trajnerëve të certifikuar nga MASHT: Lulavera Behluli, Edi Puka, Zana Saraqini, Dr. Ilir Begolli, Milzaim Avdylaj, Hekrim Elezi, etj.

Punëtori të tilla do të organizohen edhe në regjione të tjera. Opoja.net

Ministri i Infrastrukturës Arban Abrashi përcolli nga afër punimet e rrugës Tyrbe-Zaplluxhe

Fisnik Guri

Komuna e Dragashit ribëhet me Stacion Meteorologjik

Opoja.net

Komuna e Dragashit renditet e pesta në Kosovë për nga numri i librave, ndërsa e nënta për nga numri i lexuesve në bibliotekën e qytetit

Fisnik Guri
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net