Opoja.net

Organizohet Kampi Rinor në Dragash për mbrojtjen e trashëgimisë kulturore dhe fetare

Opoja
Organizohet Kampi Rinor në Dragash për mbrojtjen e trashëgimisë kulturore dhe fetare

DRAGASH 12 Tetor 2019 – Kampi Rinor i organizuar nga Drejtoria e Arsimit në Dragash në bashkëpunim me UNDP dhe në partneritet me njësitë e Policisë së Kosovës për mbrojtjen e trashëgimisë kulturore dhe fetare.

Ky aktivitet po mbështetet nga Orgranizata joqeveritare “Trashëgimia Kulturore pa Kufinjë” dhe KFOR-Departamenti për bashkëpunim civilo-ushtarak.

Qëllimi i Kampit Rinor është që të angazhojë nxënësit e institucioneve shkollore nga komunat e ndryshme të Kosovës, në mënyrë që t’i vetëdijësojë mbi rëndësinë e trashëgimisë së përbashkët kulturore dhe asaj fetare në Kosovë.

Të rinjtë do të kenë mundësinë të marrin pjesë në dialog dhe veprimtaritë e transformimit të konfliktit bazuar në praktikat e edukimit mbi të drejtat e njeriut dhe të mësuarit ndërkulturor, si dhe të diskutojnë mbi rëndësinë e trashëgimisë kulturore dhe llojllojshmërisë kulturore përmes aktiviteteve teorike dhe praktike.

Me respekt
Drejtori i Arsimit në Dragash
MSc.Vloran Cenaj

Loading...

Mos i humb

Piraj: Taksa ngriti patriotizmin ekonomik, u hapën vende të reja pune

Opoja.net

Përvjetori i 10-të i xhamisë së re të Bresanës !

Opoja.net

Mediat nga Dragashi në trajnimin e BIRN-it për zbatimin e standardeve për verifikim të fakteve

Opoja.net

Të mërkurën mos u shqetësoni – Ushtarët turq kanë ushtrime!

Opoja.net

Komuna e Dragashit mbështetur nga UNDP-ja realizuan projektin e ofertës turistike dhe zhvillimin e aktiviteteve në natyrë

Opoja.net

Vëllezërit Sylejmani arrijnë suksese me restaurantin e tyre në Austri, për ta shkruajnë edhe gazetat austriake

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net