Pas liberalizimit të vizave duhet ti keni parasysh këto informacione!

Opoja.net Opoja.net Diaspora

Nga 1 janar 2024, qytetarët e Kosovës do të kenë mundësinë të udhëtojnë në të gjitha shtetet e Zonës Schengen. Megjithatë për të realizuar udhëtimet në këto shtete ekzistojnë disa rregulla dhe detyrime që duhet të respektohen.

Qytetarët me pasaportë të Kosovës do të kenë mundësinë e udhëtimit pa vizë për qëndrime afatshkurtra, duke përfshirë vizitat turistike dhe ato te miqtë apo familjarët, disa herë brenda vitit. Kjo e drejtë ju takon 90 ditë brenda një periudhe prej 180 ditësh.

Tutje, për të udhëtuar pa vizë, kërkohet pasaportë biometrike, informata apo dëshmi mbi arsyen e udhëtimit, rezervimi i hotelit apo informata të vendqëndrimit, biletë kthyese si dhe dëshmi për mjete të mjaftueshme financiare para cash ose kartelë krediti.

Gjithashtu, qytetarët njoftohen se shkeljet e rregullave apo abuzimi i kësaj të drejte mund të sjell pasoja personale, duke përfshirë gjoba financiare, shënim në pasaportën tuaj dhe ndalim të hyrjes në zonën Shengen deri në 5 vite.

Në momentin që plotësohen këto kërkesa, qytetarëve të Kosovës iu mbetet vetëm të rezervojnë biletën e tyre të udhëtimit dhe të zgjedhin vendqëndrimin.

Por, kur jemi tek çështja e biletave, qytetarët e Kosovës duhet pasur kujdes se cilës platformë ia besojnë pagesën dhe rezervimin e biletës së tyre të udhëtimit.

Në Kosovë tash e disa vite funksionon një aviokompani e cila merret me shitjen e biletave të udhëtimit brenda dhe jashtë vendit. Përvoja e saj dhe shërbimi korrekt i ofruar, bëjnë që qytetarët edhe pas datës 1 janar 2024, të marrin shërbime nga ajo. Fjala është për Prishtina Ticket.

Pse duhet zgjedhur Prishtina Ticket?

Prishtina Ticket, ofron çmime të arsyeshme për biletat e aeroplanit, duke e bërë kështu të mundur për bashkatdhetarët të udhëtojnë më shpesh dhe më lehtë.

Ekipi i Prishtina Ticket, është i përkushtuar për të ofruar një shërbim korrekt, duke ndihmuar udhëtarët të gjejnë zgjidhjen më të përshtatshme për udhëtimin e tyre.

Me një gamë të gjerë të destinacioneve, Prishtina Ticket siguron që çdo udhëtar të gjejë një udhëtim që i përshtatet preferencave dhe nevojave të tyre.

Si ta rezervoni biletën tuaj?

 

Mjafton të hyni në ueb-faqen www.prishtinaticket.net dhe drejtohuni në ofertat speciale të cilat publikohen rregullisht në pjesën e poshtme të faqes.

 

Rezervimet e biletave mund t’i bëni tani duke shfrytëzuar mundësinë që ofron vetëm Prishtina

Ticket- Rezervo Biletën.

 

Në biletë të udhëtimit përfshihen rezervim i ulëses, check in, bagazh dore dhe bagazh deri në

20 kg.

 

Shërbimi për Klientin në Prishtina Ticket ju ofron zgjidhjen më të mirë. Kjo pasi keni mundësinë të na kontaktoni në numrat tanë të telefonit çdo ditë duke filluar nga ora 08:00 deri 23:00.

Numrat e telefonit dhe listën e të gjitha destinacioneve që ofron Prishtina Ticket i gjeni të listuar më poshtë:

 

🇩🇪 +49 7621 9165 313

🇨🇭 +41 61 510 06 86

🇽🇰 +383 49 200 286

🇸🇪 +46 470 580 944

🇸🇮 +386 47 774 141

 

Basel/Mulhouse  – Prishtinë – Basel/Mulhouse;

Berlin Brandenburg  – Prishtinë – Berlin Brandenburg;

Düsseldorf  – Prishtinë – Düsseldorf;

Stuttgart  – Prishtinë – Stuttgart;

Münster Osnabrück  – Prishtinë – Münster Osnabrück;

München  – Prishtinë – München;

Nürnberg  – Prishtinë – Nürnberg;

Ljubljana  – Prishtinë – Ljubljana;

Memmingen – Prishtinë – Memmingen.

 

Kontaktet në Facebook dhe Instagram.

 

Prishtina Ticket, është këtu për t’ju ndihmuar të bëni udhëtimin tuaj të rehatshëm, duke ofruar bileta me çmime të arsyeshme dhe një eksperiencë të përshtatshme për çdo udhëtar.

 

Zgjidhni Prishtina Ticket dhe bëni udhëtimin tuaj një histori të paharrueshme.

/OPOJAnet/

Opojanet ka hapur kanalin në Whats App dhe ju mund të na bashkoheni për të ndjekur lajmet tona BASHKOHU KËTU.

- Reklama-
- Reklama-