Opoja.net

Pehlivanët në vitin 1975 në Bresanë

Opoja

Arkivi në Radio Televizionin e Kosovës ka sjellur dekumentarinë për Garën e Pehlivanëve të organizuara në Bresan të Opojës.

Si u organizoheshin këto gara para disa viteve të prezentuara në një film dekumentarë të zhvilluar në vitin 1975 në Bresanë, Arkivi ka realizuar një inçizim në ditët e sotme të kësaj gare, ku ka biseduar me Hajri Nebiu, Mulla Rexhep Elmazi dhe Muhamet Sinanin, të cilët treguan për së afërmi për Pehlivanët, për me shumë shikoni emisionin Arkivi më poshtë: (Opoja.net)

http://youtu.be/iyn-XC-IqhI

Ujku filmohet shumë pranë fshatrave të Opojës

Opoja.net

Drejtoria e Arsimit në Dragash zgjat edhe për pesë ditë konkursin për bursa

Fari Kolloni

Laurat Krasniqi: LDK-në nuk e kam përfshirë në skandalin e punësimeve, sqaroni problemet me partnerët e koalicionit

Fari Kolloni
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net