Opoja.net

Përfundon turneu i shahut për nder të 15 Qershorit- Ditës së Çlirimit

 

Turneu i organizuar për nder të Ditës së Çlirimit të Dragashit përfundoi ku dhe u ndan çmimet e turneut si në vijim:

Vendi i parë: Fshati Blaç;
Vendi i dytë: Fshati Bresanë;
Vendi i tretë: Fshati Zgatar.

Lojtari më i mirë i turneut u zgjodh Inan Mahmuti me të gjitha fitore.

Dragash, ia theu xhamat e veturës dhe e pastaj e sulmoi fizikisht

Opoja.net

Tre meshkuj dhe një femër rrahën mes veti në Dragash

Opoja.net

Rrahje në Dragash, bëhet për spital një person

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net
 
NA NDIQENI
Send this to a friend