Opoja.net

I plagosuri i Betejës së Kosharës, Samet Ramadani

Opoja
I plagosuri i Betejës së Kosharës, Samet Ramadani

Samet (Enver) Ramadani u lind në Kuklibeg të Dragashit (Sharrit) më: 06.03.1977. Shkollën fillore e kreu në vendlindje, ndërsa të mesmen, drejtimin e tregëtisë në Dragash (Sharr) më: 1998.

Për herë të parë në UÇK u inkuadrua në fillim të prillit, 1999 në Kukës. Ushtrimet e para i bëri në Kukës, ndërsa kryesoret intenzive i bëri në Burrel.

Ishte pjesë e Brigadës 138 – “Agim Ramadani”, të cilës iu bashkangjitë më: 16. 05. 1999, me detyrë të këmbësorisë, nën komandën e Rrustem Berishës – komandant brigade. Gjatë luftimeve të rrepta që zhvilloheshin disa ditë dhe muaj në Betejën e Kosharës, te vendi i quajtur “Rrasa e Zogut”, më: 27. 05. 1999, Sameti u plagosë rëndë në të dy këmbët dhe në krahun e majtë, nga copat e predhës së altilerisë serbe.

Është mjekuar dhe shëruar në Bajram Curr. Respekt.

Autori: Kasam Muhameti

Fotografia e Kasam Muhameti

Fotografia e Kasam Muhameti

Fotografia e Kasam Muhameti

Loading...

Mos i humb

Dënohet me gjobë i akuzuari që pranoi fajësinë për përdorim të paautorizuar të narkotikëve

Opoja.net

“COVID-19 nuk ekziston”, lufta me dezinformata nga Rusia dhe Kina dhe pasojat për Kosovën

Opoja.net

Gazetari ynë po e mposht virusin Covid-19!

Opoja.net

Vijon puna për rikonstruksionin e ambienteve shkollore në Dragash

Opoja.net

Gazetari Demir Reshiti ka rezultuar pozitiv me Covid-19!

Opoja.net

Rast i ri me Covid-19 në Dragash – Kësaj radhe në Opojë!

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net