Opoja.net

Përkujtohet rënia heroike e kolonelit Hysein Kutlu në komunën e Dragashit

Me një ceremoni solemne në komunën e Dragashit është përkujtuar rënia heroike e kolonelit Hysein Kutlu, anëtar i KFOR-it Turk në Kosovë gjegjësisht në rajonin e Prizrenit.
Ceremonia përkujtimore ishte e organizuar nën patronazhin e kryetarit të Dragashit z.Shaban Shabani ku dhe ky i fundit ka mirëpritur këshilltarë dhe drejtues të ndryshëm institucional.

Në këtë ceremoni përkujtimore morën pjesë përfaqësues të Ambasadës së Turqisë në Kosovë si dhe ministri Jadzilar me stafin e tij ku aty ishte edhe Kryetari i komunës së Mamushës zotëri Abdullahadi Krasniqi me stafin e tij.
Vlen të theksohet se në këtë tubim madhështor ishin të pranishëm edhe shumë shoqata dhe organizata joqeveritare nga Turqia.

585

Me çka po nxeheni në këto ditë të ftohta ?

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net