Opoja.net

Përmbyllet projekti mjedisor në Dragash

Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP) organizon ceremoninë përmbyllëse të projektit Menaxhimi i Qëndrueshëm i Shfrytëzimit të Tokës dhe Konservimi i Biodiversitetit në Komunën e Dragashit. 

Gjatë katër viteve sa ka zgjatur, ky projekt ka arritur rezultate të lakmueshme në fushën e mbrojtjes së mjedisit në komunën e Dragashit.

14
SONDAZH / Zgjedhjet Lokale
A mendoni se ka keqpërdorime gjatë zgjedhjeve në Dragash ?

Me një vlerë të përgjithshme prej 4 milinë Euro financuar nga qeveria finlandeze, projekti do të lërë pas vetesh plane zhvillimore dhe menaxhuese, strategji, përkrahje ndërmarrjeve të vogla dhe të mesme, bujqëve dhe krijim të vendeve të punës.

Gjatë ceremonisë do të keni rast të jeni pjesë e mjedisit dhe kulturës së Dragashit ku do të shërbehet drekë shtëpiake bashkë me produkte të prodhuara në Dragash.

Prezent në këtë ceremoni do të jenë edhe e ngarkuara me punë e ambasadës finlandeze në Kosovë, znj. Anne Meskanen, Kryetari i Komunës së Dragashit, mysafirë, zyrtarë dhe përfitues të këtij projekti.

© Opoja.Net

 

19 të vdekur nga COVID-19 në Kosovë, prej tyre 1 nga Dragashi

Opoja.net

Ushtria e Kosovës furnizon me maska mbrojtëse shkollat në komunën e Dragashit

Opoja.net

Shi dhe vranësira, ndryshon moti në dy ditët e ardhshme

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net
Fokusi
Shiko
Zgjedhjet
Kontribo
Raporto