Opoja.net

Policet nga Dragashi të pranishem para Kuvendit të Kosovës

Policia e Kosovës e cila po mundohet të vendos rendin dhe të mbajë qetësin para Kuvendit të Republikës së Kosovës, janë të pranishëm edhe pjestarë nga Policia e Dragashit.

Kuvendi i Kosovës sot mbante seancën ku u miratue projektligji për buxheti për vitin 2016, ku edhe në këtë seancë opozita del me kundershtime dhe me kërkesa të njejta.


© Opoja.net. Të gjithë të drejtat e mbrojtura.

585

A mendoni se keni nevojë për të terhequr para nga trusti juaj ?

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net