Politika dhe përkrahja e kryetarit ne Dragash

Kushtrim Guraj Kushtrim Guraj Opinione

VV e vendosur te përkrah njërin me shpresën kryetar i se ardhmes se Dragashit !…
VV me dashje apo pa dashje po përkrah njërin krah politik !.. me vet faktin qe del te thuhet ne mbesim NEUTRAL !…Por cilin neutral ?.. Selim Kryeziun e LDK ës !… apo Shaban Shabanin e PDK ës !… si do qe te jetë, politika e VV mbetet te thuhet qe është “ NEUTRALE “ e saqë thuhet atje koftë !..
Ti qasemi edhe AAK ës ku dhe nga po i mësyn te rreshtohet ne përkrahje te Selim Kryeziut te LDK ës !… apo Shaban Shabanin e PDK ës !… edhe këtu po supozojmë “NEUTRALE“ Kur dihet mirë nga është e rreshtuar AAK !…
Por qasjen e NISMA ës metët te shihet është shumë e hapur e transparente ne Dragash dhe si duket politika e saj ka tashme bindjen se kënd do e përkrah !…
Një gjë dihet mirë qe as PDK dhe as LDK nuk ka te drejt te akuzoj njëra tjetrën për politiken e bashkëpunimit me etnitete tjera !…
Arsyet janë me se te qarta , nëse ve qesë pyesim !… përgjigjeje e kemi tek PDK dhe LDK !…
Populli është i vendosur te rreshtohet nga aty ku te paktën ka një fije shprese !.. populli i Dragashit meriton shume me shumë se qe premtohet ne garën e te parit te Dragashit !…
Këta qe i mësyjnë politikës dhe politike bërjes duhet te janë te vetishëm me bindje te plot se herët apo vanë haku i popullit është shumë me i madhe se sa mendohet !…. Pjesa tjetër vazhdon si ne sinjalet e !….

Autor: Prof.Sh.Mejzini

/OPOJAnet/

Opojanet ka hapur kanalin në Whats App dhe ju mund të na bashkoheni për të ndjekur lajmet tona BASHKOHU KËTU.

- Reklama-
- Reklama-