Opoja.net

Portali OPOJAnet bëhet me logo të re

Opoja
Portali OPOJAnet bëhet me logo të re

Portali OPOJAnet nga Dragashi është bërë me logo të re. Punimi artistik i Arben Lezit është fitues i konkursit të këtij Portali për logon e re.

Dizajneri Arben Lezi, përmes Facebookut  ka bërë të ditur përzgjedhjen e logos së re të këtij portali.

Ndërsa drejtori i Portalit “OPOJAnet”, Kushtrim Guraj, ka thënë se logoja është punuar nga Arben Lezi dhe ai është fitues i konkursit për dizajnimin e logos së portalit “Opojanet” nga Dragashi. Ne po ndryshojmë. Portali gradualisht është duke krijuar dhe zhvilluar brendimin e tij vizuel.

“Ne tani kemi edhe gazetarë profesional të cilët janë duke e bërë një punë të shkelqyer, e në vazhdim do të kemi edhe zyrën tonë për të bërë punën sa më profesionale”, ka përfunduar Kushtrim Guraj. /Opoja.net/

Dëshmitë ndaj ish-drejtorit të Financave në Komunën e Dragashit, si dhe dy zyrtarëve komunal

Opoja.net

Dy raste të reja me Covid-19 në Dragash

Fari Kolloni

Në moshën 86-vjeçare ka ndërruar jetë Shaban Mejzini

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net