Prishja e lartëpërçuesit të energjisë elektrike shkakton mungesë të rrymës në Zhuri dhe Dragash

Opoja.net Opoja.net Opoja

Kompania Kosovare për Distribuim me Energji Elektrike ka bërë të ditur se një numër i caktuar i konsumatorëve në Zhur dhe Dragash kanë mbetur pa energji elektrike si pasojë e një prishjeje në një largpërçues.

Ekipet e KEDS-it aktualisht ndodhen në vendin e ngjarjes dhe po punojnë intensivisht deri në kthimin me furnizim të rregullt me energji elektrike.

“Informojmë konsumatorët tanë se NS 35/10 KV Zhuri dhe NS 35/10 KV Dragashi janë jashtë funksionit si pasojë e prishjes në Largpërçuesin 35kV”.

“KEDS kërkon mirëkuptim te konsumatorë tanë të afektuar nga kjo prishje dhe i siguron se në një afat sa më optimal kjo prishje do të rregullohet”.

//

Opojanet synon të ndihmojë në lartësimin dhe vetëdijesimin e dijes dhe kulturës për trevën tonë. Kontributi juaj do të na ndihmojë në vazhdimin e këtij misioni. Ju faleminderit! Kontriboni KËTU.
- Reklama-
- Reklama-