Opoja.net

Programi i manifestimit të 7 vjetorit të Pavarësisë së Kosovës në Dragash

Lajme Opoja

7 vjetori i Pavarësisë së Kosovës, do të shënohet me një varg aktivitetesh në Dragash.

Për nder të 17 shkurtit, Ditës së Pavarësisë së Kosovës, Komuna e Dragashit, Drejtoria për Kulturë, Rini e Sport, organizon një sërë aktivitetesh kulturo-sportive.

– 09 shkurt 2015 – Orë letrare në shkollat 9-vjeçare.
– 10 shkurt 2015 – Në Shkollën e Mesme “Ruzhdi Berisha” në Dragash, fillon turniri në volejboll. Finalja zhvillohet më 16 shkurt 2015.
– 17 shkurt 2015 – Akademi solemne, salla e KK-së, ora 10:00, për të vazhduar me homazhe në varrezat e dëshmorëve, në Dragash dhe Buçe.
– Në orën 12:00, në platonë pranë Hotel Mekës, organizohet program i pasur kulturor, nga SHKA-të tona dhe solistë nga mbarë Kosova.

(Opoja.net)

 

Ndërron jetë Fari Piraj, komandati i Njësitit të Zjarrfikësve, kryetari Shabani ngushëllon familjarët

Fari Kolloni

Komuna e Dragashit njofton: E hëna është ditë pune, na duhet unitet në këto ditë të vështira

Fari Kolloni

Festa e ditës së flamurit në Dragash

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net