Opoja.net

Prokurimi për ujësjellësin kryesor kthehet në rivlerësim për të tetën herë në Dragash

Opoja
Prokurimi për ujësjellësin kryesor kthehet në rivlerësim për të tetën herë në Dragash

Organi Shqyrtues i Prokurimit ka kthyer edhe një herë në rivlerësim prokurimin për ndërtimin e ujësjellësit kryesor në Komunën e Dragashit. Pos anulimit të njoftimit të Komunës së Dragashit për dhënie të kontratës ka paralajmëruar se do të kërkojë nga Komisioni Rregullativ i Prokurimit Publik që ta anulojë licencën e menaxherit të prokurimit të kësaj komune për shkak të mosrespektimit të vendimeve të mëparshme të OSHP-së.

“Anulohet njoftimi për dhënie të kontratës të aktivitetit të prokurimit me titull “Ujësjellësi kryesor-vazhdimi i punëve (projekt trevjeçar)…të iniciuar nga Komuna e Dragashit dhe lënda kthehet në rivlerësim. Organi Shqyrtues i Prokurimit për shkak të mosrespektimit të vendimeve të OSHP-së nga ana e Komunës së Dragashit/Menaxheri i prokurimit, do të kërkojë nga KRrPP-ja anulimin e licencës për menaxherin e prokurimit të Komunës së Dragashit, sipas nenit 25, paragrafi 8 dhe 9 të LPP-së”, thuhet në vendimin e publikuar dy javë më parë në ueb faqen e OSHP-së.

Paraprakisht, Gjykata e tenderëve ka bërë të ditur se ka aprovuar si të bazuar ankesën e operatorit ekonomik “Puna shpk dhe NN INfra Plus”, kundër njoftimit për dhënie të kontratës për këtë aktivitet të prokurimit.

(Artikullin e plotë mund ta lexoni sot në “Koha Ditore”)

Loading...

Mos i humb

Ministria e Zhvillimit Rajonal nënshkroi Marrëveshjen e Mirëkuptimit me komunën përfituese të Dragashit në kuadër të Programit për Zhvillim Rajonal PZHR 2020

Opoja.net

Ujërat e zeza vërshojnë fshatin Kapre – Banorët kërkojnë zgjidhje!

Opoja.net

Kërkohet i riu nga Dibra – Dyshohet se është parë në Dragash!

Opoja.net

Komunat do të dalin të dëmtuara nga pandemia

Opoja.net

Persona të paidentifikuar sulmojnë fizikisht imamin e xhamisë në Buzez të Dragashit

Opoja.net

Të gjithë besimtarëve muslimanë urime Fitër Bajrami nga Portali Opoja.net

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net