Opoja.net

Pse të zemërohesh ?

Mos u zemëro e të thuash se unë jam i pikëlluar, ka të tjerë që janë në pikëllim më të rëndë se ti. Mos u zemëro e të thuash se unë jam i sëmurë, ka të tjerë që janë shumë më të sëmurë se ti.

Mos u zemëro e të thuash se nuk kam të holla, ka të tjerë që nuk kanë as vendstrehim. Mos u zemëro e të thuash se unë jam i vetëm, ka të tjerë që janë jetimë dhe pa familje.

137

Sa i lexoni lajmët në Portalin Opoja.net ?

Faleminderit për përgjigjen tuaj!

Mos u zemëro e të thuash se pse o Zot! Zoti yt është Bujar, i Urtë, Fuqiplotë, Ai e di se pse! E jotja mbetet të thuash se unë jam robi Yt, që i nënshtrohet urdhrave të Tua dhe jam i kënaqur me caktimin Tënd.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net
Fokusi
Shiko
Zgjedhjet
Abonohu
Raporto