Pyetjet dhe përgjigjet e Testit të Arritshmërisë sërish në Viber

Opoja.net Opoja.net Kosova

Sot nxënësit e klasave të nënta po i nënshtrohen fazës së dytë të testit të arritshmërisë.

Ata do t’i nënshtrohen testimit në lëndet: Matematikë, Informatikë, Fizikë, Kimi dhe Biologji.

Procesi ka nisur, teksa edhe kësaj here pyetjet dhe përgjigjet janë shpërndarë në Viber.

Kopjime ka pasur edhe në Testin e Maturës, që u mbajt javë më parë nga 21 mijë maturantë.

//

Opojanet synon të ndihmojë në lartësimin dhe vetëdijesimin e dijes dhe kulturës për trevën tonë. Kontributi juaj do të na ndihmojë në vazhdimin e këtij misioni. Ju faleminderit! Kontriboni KËTU.
- Reklama-
- Reklama-