Qeveria emëron Bordin e ri të SHSKUK-së, këta janë shtatë anëtarët e rinj

Opoja.net Opoja.net Kosova

Qeveria e Kosovës ka miratuar Bordin e ri drejtues të Shërbimit Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës (SHSKUK).

Emërimin e Bordit të ri drejtues e ka bërë ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia.

Vitia ka bërë të ditur se Bordi drejtues i SHSKSUK përbëhet nga shtatë anëtarë.

“Meqenëse Bordit të SHSKUK-së i ka skaduar mandati, MSH e konsideron të nevojshme emërimin e bordit të ri i cili është përgjegjës për performancën profesionale dhe afarizmin financiar të SHSKUK-së”, tha Vitia.

Bordi i ri drejtues i SHSKUK-së do ta ketë këtë përbërje:

Dr. Dren Bushnjaku- përfaqësues nga QKUK

Dr. Tetore Olloni – përfaqësuese nga QKUK, Klinika Stomatologjike

Dr. Rrezarta Bajrami nga IKSHPK

Dr. Besim Demolli nga spitali i Ferizajt

Dr. Vjollca Kadolli nga shërbimi i kujdesit parësor shëndetësorë

Dr. Naim Bardiqi si përfaqësues nga MSH, dhe një ekspert i menaxhimit shëndetësor që zgjidhet përmes konkursit publik.

Bordi drejtues ka mandat 3 vjeçar. /Telegrafi/

//

Opojanet synon të ndihmojë në lartësimin dhe vetëdijesimin e dijes dhe kulturës për trevën tonë. Kontributi juaj do të na ndihmojë në vazhdimin e këtij misioni. Ju faleminderit! Kontriboni KËTU.
- Reklama-
- Reklama-