Regjistrimi i popullsisë pritet të nisë më 1 nëntor

Opoja.net Opoja.net Kosova

Agjencia e Statistikave e Kosovës po i bën të gjitha përgatitjet që regjistrimi i popullsisë së Kosovës, banesave dhe ekonomive familjare të fillojë më 1 nëntor.

Kështu ka thënë ushtruesi i detyrës së kryeshefit ekzekutiv të kësaj Agjencie, Ilir Berisha, në një intervistë për emisionin Ekonomiks, i cili theksoi se në këtë proces, tejet të rëndësishëm për vendin, do të jenë të përfshirë mbi 5 mijë persona.

Regjistrimi i popullsisë ishte paraparë të fillonte më 1 shtator por u shty për 2 muaj

//

Opojanet synon të ndihmojë në lartësimin dhe vetëdijesimin e dijes dhe kulturës për trevën tonë. Kontributi juaj do të na ndihmojë në vazhdimin e këtij misioni. Ju faleminderit! Kontriboni KËTU.
- Reklama-
- Reklama-