Opoja.net

Reshjet e borës në Opojë shkaktojnë vështirësi në komunikacion

Lajme Opoja

OPOJË -Të reshurat e borës të cilat filluan mbremë në mesnatë, gjatë ditës së sotme kan sjellur vështërsi të shumta. Të gjithë rrugët e fshatrave të Opojës kan vështërsi të qarkullimit rrugor, ndersa nxënësit e fshatit Pllajnik të cilet vijon mesimin në shkollën “Ulina” të fshatit Kosovë mbeten pa mesim për shkak të vështërsimit të rrugës.

Reshjet e mbrëmshme të borës i kan gjetur pa përgaditje banorët e gjithashtu edhe institucionet, në mëngjesin e ditës së sotme u krijua vështërsi në qarkullimin rrugor. Ato mbesin ende në gjendje të tillë, ndërkohë që Policia u ka bërë thirrje ngasësve të veturave që të mos dalin pa pajisjet e duhura dhe të papërgatitur në rrugë.

E nxënësit e fshatit Pllajnik të cilet mesimin e zhvillojn në shkollën e fshatit Kosavë nuk kan shkuar sot në shkollë pasi rruga është e vështirë e poashtu edhe nga të ftohti.

(Opoja.net)

Covid-19 në Dragash, sot dy të infektuar

Fari Kolloni

Ujku filmohet shumë pranë fshatrave të Opojës

Opoja.net

Drejtoria e Arsimit në Dragash zgjat edhe për pesë ditë konkursin për bursa

Fari Kolloni
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net