Rregullimi i fushës së sportit në shkollën “Fetah Sylejmani” Komunës së Dragashit do t’i kushtojë mbi 31 mijë euro

Opoja
Rregullimi i fushës së sportit në shkollën “Fetah Sylejmani” Komunës së Dragashit do t’i kushtojë mbi 31 mijë euro

Komuna e Dragashit ka nënshkruar kontratë me NTSH “Tini” në Prizren për Rregullimin e fushës së sportit në shkollën “Fetah Sylejmani” në Dragash, shkruan Opoja.net.

Në bazë të disa dokumenteve që janë siguruar nga “Opoja.net” shihet se vlera e kontratës mes Komunës së Dragashit  dhe kompanisë në fjalë është 31 mijë e 533 euro.

Nga 50 mostra të testuara, 4 mësimdhënës dhe një nxënëse dalin pozitiv në Sh.M.L.”Ruzhdi Berisha” në Dragash

Fisnik Guri

Ndërpritet mësimi në një shkollë në Dragash, ka dyshime për Covid-19

Kushtrim Guraj

Fjolla Halimi nga Opoja, nxënëse e klasës së katërt në Gjermani, shkruan kaq bukur gjuhën gjermane

Fisnik Guri
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net