Opoja.net

Rrëzohen disa shtylla elektrike në fshatin Brezne

Opoja
Rrëzohen disa shtylla elektrike në fshatin Brezne

Gjatë ditës së djeshme janë rrëzuar disa shtylla elektrike në rrugët e fshatit Brezne të Komunës së Dragashit.

Banorët e fshatit Brezne kanë dërguar foto në Opoja.net ku shihet shtylla në mes të rrugës.

Banorët duket të kenë kujdes nëse lëvizin gjatë rrugëve të këtij fshati, pritet që në vendin e ngjarjes të dalin njësitet e KEDS-it. /Opoja.net/

Deklarohen të pa fajshëm të pandehurit të cilët akuzohen për vjedhje të kabllos elektrike

Merlinda Guraj

Siguria në shkollat e komunës së Dragashit

Opoja.net

UNICEF dhe Ambasada e Britanisë së Madhe në Kosovë ndihmojnë shkollat e komunës së Dragashit me mjete higjienike

Opoja.net
Agjencia e Lajmeve
www.opoja.net